Категорії Інформація
Каси Додати подію
28 лютого 2022

Національний Балет Грузії «СУХІШВІЛІ»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Дорогі наші Українці!

Весь великий Колектив Національного Балету Грузії «СУХІШВІЛІ» з великим нетерпінням чекав зустрічі з Вами на Концертах!

Сьогодні ми знаходимося в Україні і до останнього були готові виступати для Вас!

Але через порушення кордонів України російськими військами та запровадження воєнного стану, наразі проведення Концертів є неможливим.

Концерти «СУХІШВІЛІ» в Україні обов’язково відбудуться у більш безпечний час під мирним небом! Зберігайте спокій та бережіть себе та своїх близьких!

Висловлюємо Вам величезну підтримку, віримо в Україну!

З Любов’ю, Колектив Національного Балету Грузії «СУХІШВІЛІ»

«Сухішвілі» у Львові!

27 і 28 лютого 2022 року у Театрі опери і балету зустрічайте Національний балет Грузії “Сухішвілі”! Ці запальні грузинські мотиви та гарячі танці здатні розтопити будь-який лід! Недарма балет влаштовував шоу на найбільш відомих сценах світу, наприклад, у театрі La Scala, і всюди йому аплодували стоячи! За неймовірну технічність та харизму виконання “Сухішвілі” стали називати “Восьме диво світу” і це недалеко від істини. Адже кожен рух танцівників радше схожий на політ, що непідвладний земному тяжінню!

Шоу Національного балету Грузії у Львівській опері

І це не випадковість. За плечима ста танцівників, які вийдуть на сцену у Львові, стоїть не тільки неймовірна робота над виконанням, а й багаторічна історія балету. Три покоління керівників з однієї династії передають у спадок своє вміння та дивовижні традиції грузинського танцю. Це справжнє надбання державного значення. Адже про “Сухішвілі” знято чимало документальних фільмів і написано безліч книг. Але краще один раз побачити, ніж сто разів почути!

Живий оркестр, рідкісні інструменти, 2500 ексклюзивних костюмів та танець, від якого перехоплює подих! Такого точно більше ніде немає! Щоб потрапити на концерт грузинського балету “Сухішвілі” у Львові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Львова шукайте у нас на сайті.

Куди піти всією родиною у Львові? На концерті Національного балету “Сухішвілі”!

  • Насолодитися талановитим виконанням справжніх професіоналів
  • Побачити шоу міжнародного рівня
  • Почути звучання унікальних інструментів
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код