Категорії Інформація
Каси Додати подію
Марія Бурмака
25 лютого 2023

Марія Бурмака

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

!FESTrepublic
м. Львів, вул. Старознесенська, 24-26

Про подію

Українська співачка Марія Бурмака у Львові

25 лютого запрошуємо вас на концерт Марії Бурмака до нічного клубу !FESTrepublic, який розташований у Львові по вулиці  Старознесенська, 24-26. В цьому концерті ви відчуєте Душу України, бо в піснях співачки багато що йде від самого серця, а воно належить Батьківщині.

Тож запрошуємо вас та вашу родину зануритись у творчість Марії, заспівати разом з нею в унісон переможні та життєстверджувальні пісні, бо саме з піснею ми можемо стати єдиними. Купуйте квитки та приходьте на душевний концерт.

Хочете подивитися більше заходів Львова? Тоді вам до афіші.

Маленькі події стають великими

Марія Бурмака впевнена, що кожен маленький момент може стати безцінним. Ось так і з кожним її концертом – Марія запрошує на свої заходи, посміхається, співає, але в тих виступах криється значно більший сенс. Кожен раз, коли співачка з’являється на сцені, вона дарує людям надію та силу жити, боротися і перемагати. Кожен раз Марія запрошувала шанувальників, щоб зібрати кошти на підтримку людей, які постраждали від війни в Україні.

Та цей концерт буде дещо особливим, бо у клубах, зазвичай, особлива атмосфера. Гості зможуть брати участь у програмі, а співатиме Марія ті пісні, які стали для них улюбленими. Тож зустрінемось згодом? До зустрічі! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код