Категорії Інформація
Каси Додати подію
26 листопада 2018

Володимир Малахов

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Володимир Малахов у Львові - шоу від кращого балетмейстера світової естради

Балет - це саме той вид мистецтва, до якого сучасна освічена людина просто покликана іноді звертатися. Високе мистецтво грунтується на спогляданні тієї ретельно вивіреної і відрепетируваною динаміки, в якій і відбувається уявлення. Однак для першого знайомства з балетом, важливо підібрати по-справжньому хороший виступ від справжніх професіоналів своєї справи. І хореографія під керуванням Володимира Малахова ідеально підійде як для неофіта, так і для досвідченого любителя балетного мистецтва. Насолодитися нею можна вже 26 листопада 2018 року у Львівському національному академічному театрі опери та балету, для чого потрібно лише купити квитки на нашому сайті.

Факти про виставу і його постановника

Кар'єра легендарного артиста В. Малахова почалася в Росії, а саме в Москві. У наступні роки він танцював в театрах Відня, Нью-Йорка, Штутгарта і Берліна. Там набравшись досвіду і майстерності, він поступово, але впевнено, почав займатися постановкою танців в іменитих танцювальних школах Берліна і Токіо. Його кураторство допомогло багатьох талановитим, але скромним або недостатньо впевненим в собі творчим особистостям успішно розпочати кар'єру, тому в концертній програмі 26 листопада 2018 у Львівському національному академічному театрі візьмуть участь наступні світові зірки:

  • Яна Саленко;
  • Еммі Харіяма;
  • Гілемо Гамейро Альвес;
  • Ніколетта Мані;
  • Люсія Лаккаро.

Крім того, Володимир був постановник в багатьох спектаклях. Про його творчість знято чимало фільмів, серед яких «Новорічний детектив», «Поцілунок феї», «Роздуми на тему. Гамлет »,« Браво, Малахов! »,« Дон Кіхот »,« Народжені вільними: Провідні чоловіки Американського Театру Балету », ін. На його рахунку близько 12 найпрестижніших нагород і звань світового значення, отриманих в Європі і Америці.

Слід також сказати, що Малахов вніс трохи авторського в балет і видозмінив деякі елементи, зробивши це танцювальне мистецтво трохи мужніше, напористо, але в той же час чутливіше і проникливіше. Цінителі балетної майстерності відразу дізнаються стиль Володимира вже на початку вистави.

Купити квитки на шоу під його керівництвом можна прямо на нашому сайті міської афіші за вартістю 250-1200 грн, або ж замовити їх доставку на руки додому або на роботу. Поспішайте, адже таке не можна пропустити!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код