Категорії Інформація
Каси Додати подію
"Майстер і Маргарита"
08 жовтня 2022

"Майстер і Маргарита"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Палац культури залізничників «Рокс»
м. Львів. вул. Ю. Федьковича, 54

Про подію

"Майстер і Маргарита" у Львові!

У Палац культури залізничників «Рокс» запрошує до себе гостей на легендарну виставу за безсмертним романом М. Булгакова "Майстер та Маргарита" у Львові. Черговий раз глядач вистави зможе переконатися, що “рукописи не горять”. Особливо якщо вони оживають на театральних підмостках силою талановитих постановників та виконавців. І це саме той особливий випадок. Нове прочитання знаменитої історії, яке втілив на сцені режисер В. Белякович, гідно та барвисто розкриває грані та основну фабулу роману для сучасної публіки. Підтвердженням цього є рекордні збори та подвійні аншлаги, які супроводжують виставу протягом її театрального життя.

Вистава за участю Ольги Сумської

Неправда, що сюжет "Майстра і Маргарити" обертається навколо  споконвічної теми протистояння добра і зла. Письменник тонко грає образами, де  маска зла не означає лише  справжнє розкладання душі. Так само як і маска добра, натягнута до самих основ самоідентифікації, аж ніяк не означає, що такий герой є добром. Повсякденна дріб'язковість і удавання, подвійне дно, гнильця багатьох булгаковських персонажів, яким дістається від оточення Воланда, досить чітко передає такі розбіжності.

Так, можливо, у світі діють дві великі сили, проте їхній modus operandi скоріше є компліментарним. І абстрактне Булгаківське зло, хоч і носить моторошні маски, виглядає радше іронічним і справедливим. Особливо проти миттєвої побутової малодушності, яка так легко визріває в надрах "квартирного питання" та швидкоплинних спокусах.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на нашу легендарну виставу "Майстер і Маргарита" та проникнути вглиб задуму іншого Майстра у Львові, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Ми обіцяємо, що ви підете повними яскравих вражень. Ще багато цікавих театральних видовищ в афіші Львова чекають на своїх глядачів на сторінках нашого порталу.

Яку знамениту виставу не можна пропустити у Львові? Звичайно, "Майстра і Маргариту"!

  1. Єднання літератури та театру
  2. У головній ролі – Ольга Сумська
  3. Вистава йде з живим звуком
  • Режисер-постановник: В. Белякович
  • Музичне оформлення: С. Манченко
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код