Категорії Інформація
Каси Додати подію
29 грудня 2019

LeonVoci! Вдома на Різдво!

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна філармонія
м. Львів, вул. Чайковського, 7

Про подію

LeonVoci виступлять на рідній сцені у Львові!

29 грудня 2019 року на сцені Львівської філармонії відбудеться концерт групи Голосу Львова. Нарешті хлопці порадують мешканців і гостей рідного міста. Колектив був створений в 2015 році, з ініціативи оперного виконавця Назара Тіцішіна. Основний напрямок групи - подача класичної музики, оперним вокалом на сучасний лад. В основі творчості лежить популяризація української пісні. Є бажання, побувати на концерті молодого, але вже легендарного колективу - все просто! Купить квитки, можна, на нашому сайті афіші Львова, замовити з доставкою або в касах Львова! Ціна квитків від 250 до 350 гривень.

Професіонали своєї справи з довгоочікуваним концертом

Арії, опери і сучасна музика - ось що поєднують «Голоси Львова»! Це фантастичний перетин абсолютно різних напрямків вже припав до смаку тисячам, шанувальникам колективу.

До складу групи входять професійні вокалісти, які вже неодноразово підтверджували свої таланти на конкурсах різного розміру. Отже, до складу творчого об'єднання входять:

  • Назар Тицишин;
  • Ігор Радванський;
  • Роман Чава;
  • Андрій Стецький.

Особливість групи - філологічні здібності хлопців. Вони з легкістю виконують свій великий репертуар пісень на різних мовах: італійською, польською, іспанською, німецькою, французькою, англійською та, звичайно, рідною українською. Вокал групи був оцінений в різних країнах світу і прийнятий, як експресивний і насичений змістом. Хлопцям прекрасно вдається подавати матеріал глядачеві і невимушено спілкуватися з публікою. Як правило, LeonVoci виступають при аккомпаніюванні симфонічного оркестру.

2018 року «Голосам Львова» вдалося випустити свою першу платівку під назвою «Етнопростір». Альбом розбурхав всіх шанувальників групи і українського вокалу. Це новаторство в світі музики: чудове поєднання оперного виконання з рок і поп музикою.

Пропустити концерт LeonVoci на рідній сцені - просто неможливо! Тому, покваптеся купити квитки завчасно!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код