Категорії Інформація
Каси Додати подію
29 грудня 2021

LeonVochi «В ДОМА НА РІЗДВО» LeonVochi «ВДОМА НА РІЗДВО»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна філармонія
м. Львів, вул. Чайковського, 7

Про подію

LeonVochi «Вдома на Різдво!» у Львові!

29 грудня 2021 року на сцені Львівської національної філармонії вокальний квартет LeonVochi виступить із програмою «Вдома на Різдво!» у Львові! Назву гурту можна перекласти з італійської та іспанської мов як «Голоси Львова», а сам музичний колектив було засновано у 2015 році Назаром Тацишиним. Репертуар вокалістів складається з величезної різноманітності пісень, арій з опер та популярної музики. При цьому до нього входять твори, які виконуються не лише українською, а й найрізноманітнішими європейськими мовами. Музиканти колективу займаються популяризацією класичної музики, модернізуючи звичайне звучання композицій.

Святковий концерт квартету тенорів

Як завжди, зірки популярного проекту “Голос країни” та польського шоу талантів “Mam Talent” на Різдво повертаються до рідного міста Львова зі святковим концертом. У програмі вечора: найдивовижніші колядки та різдвяні пісні в унікальному виконанні неперевершених тенорів!

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на різдвяний виступ вокального квартету LeonVochi у Львові, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Ще більше яскравих новорічних подій у афіші Львова дивіться на сторінках Контрамарки.

Куди піти напередодні улюбленого свята у Львові зі своїми близькими? На концерт ансамблю тенорів «Вдома на Різдво!»

  1. Спеціальна різдвяна програма
  2. Колектив із міжнародною популярністю
  3. Неймовірно тепла атмосфера виступу
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код