Категорії Інформація
Каси Додати подію
LEGACY - Грузинський театр танцю
27 грудня 2021

LEGACY - Грузинський театр танцю

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Грузинський театр танцю “Legacy” у Львові!

27 грудня 2021 року в Театрі опери та балету відбудеться концерт Грузинського театру танцю Legacy у Львові з новою програмою світового туру. Ті, хто був на концерті театру в столиці у 2018 році, знають, що танцівники справді літають на сцені з неймовірно чіткими та майстерними рухами. Недарма виступи цього танцювального колективу отримують тільки схвальні відгуки критиків. Цього разу вони приготували нову програму і планують здивувати навіть найбільш вибагливу публіку.

Програма туру «The world tour»

Завдяки музиці і танцям глядачі доторкнуться до неймовірно багатої грузинської культури. Старовинний фольклор та сучасна техніка танцю, шалений темп та швидка зміна ритму, основи класичної хореографії та постановки зробили Грузинський театр танцю бажаним гостем на кожній сцені в усьому світі. Тільки тут ви побачите дівчат, які теж виконують швидкі танцювальні партії. Чудова можливість відвідати куточок чарівної Грузії просто в столиці України!

Щоб потрапити на концерт Грузинського театру танцю “Legacy” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Львова шукайте на нашому сайті.

Куди піти всією родиною у Львові? На концерт грузинського театру танцю “Legacy”!

  1. Фантастична техніка
  2. Запальні грузинські танці
  3. Нова програма
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код