Категорії Інформація
Каси Додати подію
концерт «Володар Перснів» у виконанні Lumos Orchestra
09 липня 2024

концерт «Володар Перснів» у виконанні Lumos Orchestra

Ціна: 590-1590 грн

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28
Купити квиток
590-1590 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "концерт «Володар Перснів» у виконанні Lumos Orchestra"

09 лип., вівторок

Про подію

Прем'єра нового великого тричастинного симфонічного шоу! Найвеличніше фентезі людства – "Володар Перснів" Дж.Р.Р. Толкіна – на сцені Оперного театру 9 липня о 19:00!

Музика Говарда Шора, слово Толкіна та фільми Пітера Джексона об'єднаються разом аби провести вас стежками Середзем'я від Ширу до Мордору та назад. У грандіозному іммерсивному концерті за мотивами кінотрилогій "Гобіт" та "Володар Перснів" від знаменитих майстрів фентезі – симфонічного оркестру LUMOS Orchestra та хору "Євшан".

Музика з усіх фільмів кінотрилогій "Гобіт" та "Володар Перснів" авторства Говарда Шора у виконанні симфонічного оркестру, хору та солістів;

Тематичні костюми музикантів, що відповідають героям світу Толкіна (ви побачите ельфів, роганців, а може й самого Короля-Чародія?);

Сюжетний відеоряд з фільмів та авторські анімації, обрамлені цитатами з книг Дж.Р.Р, ТОлкіна, об'єднані в одне цільне атмосферне шоу;

Незвичні старовинні інструменти та декорації що додають автентичності та унікальності;

 Емоційне та високопрофесійне виконання від артистів, що палко закохані у світ Середзем'я та виконують його музику на рівні кращих світових колективів.

Симфонічний оркестр LUMOS Orchestra – унікальний музичний колектив у якому об'єднались кращі професійні музиканти Львова, що водночас є великими шанувальниками саундтреків та фантастичних світів. Їх постановки детально пророблені аби максимально занурити у світ, наповнені тематичними нюансами, унікальними активностями та розгорнутою драматургією що здатна розчулити та надихати. Великі тематичні концерти накшталт "Гаррі Поттера", "Гри Престолів", "Володаря Перснів", шоу по саундтрекам з відеоігор, серіалів, мультфільмів, співпраця з відомими акторами та композиторами, творчі кліпи та більше 800 композицій у репертуарі – усе це доробок колективу за більш ніж 13 років існування.

А разом з хором "Євшан", що гастролював по багатьох країнах світу, та улюбленими публікою солістами – музиканти створюють дійсно неповторні видовища високоякісного рівня.

Диригент концерту — Роман Кресленко

Художня керівниця оркестру — Діана Коваль

Художня керівниця хору — Ірина Кресленко

Частину зібраних коштів буде передано на безпосередню допомогу звитяжним ЗСУ, що боронять нас від лиха тут і зараз.

Приходьте: Середзем'я кличе!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код