Категорії Інформація
Каси Додати подію
Концерт памяті Ігора Білозіра -"Ніби вчора рідна мамо"
20 березня 2023

Концерт памяті Ігора Білозіра -"Ніби вчора рідна мамо"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької
м. Львів, вул. Лесі Українки, 1

Про подію

Культова "Ватра 80-х" запрошує на концерт пам’яті Ігоря Білозіра "Від Бога наша пісня, наша мова".

Віддати шану українському композиторові та насолодитися живим виступом улюблених виконавців. 20 березня в Театрі ім. Марії Заньковецької відбудеться концерт, присвячений 68-ій річниці від дня народження композитора, керівника ансамблю "Ватра", народного артиста України Ігоря Білозіра. Початок о 19:30.

На піснях славетного композитора виросло вже кілька поколінь. Його "Мамина світлиця", "Пшеничне перевесло", " Многая літа", "Весільний марш" на вірші Богдана Стельмаха, "Ніби вчора", "Коханий", "Встань з колін, народе мій" на вірші Петра Запотічного, "Від Бога" на вірш Михайла Ткача, "Сієм, сієм, посіваєм" на вірш Максима Міщенка увійшли до золотої скарбниці українського пісенного мистецтва. У них - ніжне кохання і незгасна любов до мами, до батьківського дому, до рідної землі. У них - віра в Бога, традиції і сила нашого духу. В них - Україна!

Ці та інші пісні Ігоря Білозіра для вас співатимуть: славетна "Ватра 80-х", Мар'ян Шуневич, Олег Кульчицький, Остап Стахів - народні артисти України, кожен з яких був у складі "Ватри", а також знаменита “Піккардійська терція". У концерті братиме участь відомий український поет, співавтор пісень Богдан Стельмах. Спогадами про Ігоря Білозіра поділиться ведуча Ольга Гошовська (друга дружина композитора). А незабутнє "Пшеничне перевесло" заспіваємо всі разом!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код