Категорії Інформація
Каси Додати подію
"Коли цвіте папороть" - Онлайн показ опери-феєрії
20 травня 2022

"Коли цвіте папороть" - Онлайн показ опери-феєрії

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Онлайн-трансляція

Про подію

ТOGETHER WITH UKRAINE – благодійні онлайн-концерти для підтримки України з будь-якого куточку світу!⠀

Відкрийте для себе найвідоміші твори українських композиторів, завдяки онлайн-трансляції наживо із Львівської національної опери. Ваш придбаний квиток – внесок у підтримку українського народу, а також неповторні відкриття мистецтва України!

20 травня о 19:00 (18:00 за центральноєвропейським літнім часом) відбудеться трансляція феєрії «Коли цвіте папороть» Євгена Станковича. Фолькопера-балет втілює неповторний український обряд на свято Івана Купала, а також ключові історичні події боротьби українського народу. Вистава, що передає волелюбний дух українців та їх багатовікові традиції, пережила десятиліття забуття, будучи під забороною радянської влади.

Перегляньте вражаюче дійство, що поєднує сольне та хорове виконавство, сучасну хореографію й відеопроекцію, у виконанні солістів, хору, оркестру та балету Львівської національної опери. Диригент – народний артист України Володимир Сіренко.

Головною місією проєкту є збереження національного музичного надбання та його просування в світовому культурному просторі, а також благодійна місія. Усі кошти будуть спрямовані на підтримку українського народу та культури у час війни, зокрема, на потреби Військово-медичного клінічного центру західного регіону, що потребує закупівлі реанімаційного обладнання.

Купуй квиток — підтримай нашу державу та національний культурний фронт! Музика має звучати та сповнювати енергією душі людей у цей складний час.

Партнер проєкту – компанія "Контамарка". За підтримки – Міністерства культури та інформаційної політики України, Державного агенства України з питань мистецтв та мистецькоїосвіти та Національної спілки театральних діячів України.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код