Категорії Інформація
Каси Додати подію
08 грудня 2018

IVASYUK in da Jazz

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна філармонія
м. Львів, вул. Чайковського, 7

Про подію

Новий формат Володимира Івасюка!

8 грудня 2018 року, в Львівській філармонії відбудеться неймовірна імпровізація творчості великого Володимира Івасюка! IVASYUK in da jazz - новий формат звучання пісень легенди. Співочий тандем Верії Блессинг і групи ShocklaD передадуть глядачеві всю цілісність і сенс близький для багатьох пісень, але з новим звучанням. Хлопці продемонструють свої експерименти з акустичними і електроінструментами, стилями. «ІВАСЮК indajazz» - новаторське з'єднання поп-музики, джазу та R & B! Бажаєте відчути смак новинки особисто, поспішайте придбати квитки на концерт на нашому сайті, замовляйте з доставкою або в касах Львова. Ціна квитків від 170 до 300 гривень.

Новатори indajazz з концертною програмою у Львові

Брія Блессинг - українська артистка, з американським корінням. Головними в її житті, як і раніше з часів четвертого сезону «Голос країни», залишаються віра в Бога і любов до сім'ї. Брія випромінює щирість, чуттєвість і неймовірний талант.

Група Шоколад - відкриття української сцени. Всередині колективу відбувається фантастичне переплетення народної творчості різних країн і епох: український фольклор, американський джаз, неймовірний блюз, сучасна техно і електро музика.

ShockolaD - реалізація ідеї двох професіоналів української естради: Ігоря Гнідина і Анастасії Литвинчук. Проект зайняв лідируючу позицію, серед виконавців worldmusic. Неповторні мотиви, імпровізація, сміливі рішення, здатні зруйнувати типове українське свідомість - все це Шоколад!

Новаторський тандем групи ShockolaDі Верії Блессинг - відкриття світу музики, не прогав свій шанс побачити історію Івасюка в новому форматі на цьому грандіозному концерті!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код