Категорії Інформація
Каси Додати подію
12 січня 2024

Холодне серце

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Центр Довженка
пр-т Червоної Калини, 81

Про подію

Холодне серце: найочікуваніша дитяча вистава у Львові

Чи не знайдеться такого чада, яке не дивилося б культовий мультик від Дісней, що носить назву Холодне серце. Улюблені всіма персонажі, а саме - принцеса Ельза, малюк Олаф і багато інших повернуться на сцену, тільки на цей раз зовсім в іншому образі. Дітям належить споглядати унікальну виставу артистів театру, опери та балету, що підготували для них казкову програму. Замовити квиток можна за ціною 150-650 гривень.

Новорічна сімейна історія, яка підкорила тисячі глядачів

«Холодне серце» - це історія про принцесу Ельзі, яка з часом перетворюється в крижинку, прямо як хлопчик Кай з популярної історії. В руках дітей - можливість врятувати її, подолавши всі труднощі, різних лиходіїв, чари і багато іншого. Від вибору героїв буде залежати не тільки подальший розвиток подій, а й доля самої принцеси, яка чекає, коли її врятують від злих чар. В основу цього дитячого твору лягла ідея німецького класика В. Гауфа, який писав про можливість втрати свого власного серця і його дару. А тому даний спектакль буде вкрай корисним не лише малюкам, але і всій родині.

Відвідати це дійство варто, адже:

  • Вистава допоможе зануритися в атмосферу чарівництва і свята;
  • З його допомогою можна порадувати дитину і прищепити їй правильні цінності;
  • Цей час буде проведено з користю для малюка і дорослих.

Не пропустіть головну подію цього року, що з'явиться на львівській сцені вже зовсім скоро! Швидше замовляйте квитки на це чудове дитяче новорічне шоу.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код