Категорії Інформація
Каси Додати подію
ХАС
24 травня 2024

ХАС

Ціна: 399 грн

!FESTrepublic
м. Львів, вул. Старознесенська, 24-26
Купити квиток

Замовити квитки на "ХАС"

Тривалість події — 120 хвилин.
24 трав., пʼятниця

Про подію

Запрошуємо вас на неповторний концерт  українського репера ХАСа у Львові! Це гарантовано шалений викид адреналіну, драйву та нестримних емоцій!

 ХАС - учасник «Україна має талант», фіналіст «Х-фактор», переможець премії «Пісня року 2021», теле- і радіоведучий, автор благодійних заходів. Його музика - це не лише розважальний контент, а й підтримка української армії та благодійні гастролі по всій країні.

Після хіта "Партизани" та міні-альбому "Історія старого Лева", ХАС представляє новий стиль у музичному світі - "БЛЮЗнірство". Це альбом-трилогія, оскільки блюз канонічно несе в собі три тематики: чесно про своє минуле - це пісня “Автобан”, чесно про своє бачення майбутнього - це пісня “Йду по воді”, і чесно про свою любов - це пісня “Винні”.

“Напевно, це найдавніша моя мрія зробити щось з блюзом, тому що не дивлячись на те що я поєднував реп майже з усіма стилями музики, то мій найулюбленіший стиль музики - це блюз. Я з блюзом прокидаюся, їду в дорозі, лягаю спати, і дуже багато романтичних історій пов'язано також з блюзом” - ділиться ХАС. 

Його пісні розривають чарти і мають мільйони переглядів на YouTube. Не пропустіть можливість відчути цю енергію живого виконання та почути нові треки з альбому "БЛЮЗнірство"!

Це буде особливий музичний вечір-зустріч, де ви зможете не лише насолодитися музикою, а й поділитися емоціями разом із ХАСом.

Не пропустіть драйвовий та атмосферний концерт репера ХАСа у Львові! Приходьте та відчуйте справжню енергію музики разом із нами!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код