Категорії Інформація
Каси Додати подію
Зеновій Гучок
14 травня 2023

Зеновій Гучок

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Центр Довженка
пр-т Червоної Калини, 81

Про подію

Зеновій Гучок і його яскравий концерт у Львові

Заслужений артист України, а ще харизматичний та талановитий співак Зеновій Гучок виступить у Львові з концертом 14 травня у Центрі Довженка. А це вже зовсім скоро, тому, друзі, не баріться, а купуйте квитки зараз, щоб встигнути стати гостем події.

До речі, зверніть увагу на дату, в цей день ще не згасає вогник радості від свята Закоханих. Тому радимо подарувати цей концерт своїй другій половині. Впевнені, що квиток на захід, де співатиме Зеновій Гучок, буде кращим подарунком для коханої людини. 

Та ще трохи не забули! На нашому сайті в афіші Центра Довженка безліч пропозицій для вас у вигляді яскравих подій. Вам варто подивитись!

Про концерт

Зеновій Гучок планує подарувати своїм шанувальникам яскравий концерт, де лунатимуть його кращі пісні. Ви також будете співати, бо з цим співаком неможливо просто слухати — його пісні та голос заворожують. Згадайте хоча б треки "Загублена любов", "Зачаруй", "Каштани падають" - слухаємо їх і завжди підспівуємо. 

Ви почуєте на цьому концерті тільки кращі сингли митця. А ще для вас готує музичний подарунок Львівський народний ансамбль пісні і танцю "Черемош". 

Чекаємо на вас та вашу половинку на концерті, щоб повеселитися та відпочити від буденності. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код