Категорії Інформація
Каси Додати подію
Гуцульський рік
12 березня 2022

Гуцульський рік

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької
м. Львів, вул. Лесі Українки, 1

Про подію

“Гуцульський рік” у Львові!

У Театрі Заньковецької відбудеться вистава “Гуцульський рік” у Львові, за твором письменника та етнографа Гната  Хоткевича, який сам автор називав «етнографічне представленє в IV діях». Ми поринемо в дивний світ гуцульських звичаїв та календарних обрядів: святий вечір-Коляда, Великдень, весілля, похорон. Національні костюми, пісні, фольклор, декорації перенесуть вас у світ дивного та  загадкового народу - гуцулів. І звичайно особлива родзинка нашої вистави - акторська майстерність артистів нашого  театру, які просто закохані у гуцульську етніку.

Етнографічна вистава

Адже в основі гуцульської культури природнє бажання людини жити у гармонії з собою та з навколишнім світом та бажання мати спокій у душі та у серці.  Сам Гнат Хотквич зазначав що гуцули доволі спритні в акторській майстерності люди. Саме тоді він вирішив показати обряди гуцулів усьому світу і тепер ми запрошуємо наших глядачів у чудовий та яскравий світ гуцульського народу.

Щоб потрапити на виставу “Гуцульський рік” у Львові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 50  до 250 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Дізнатися про гуцульські традиції у Львові? На виставі “Гуцульський рік”!

  1. Побачити на власні очі старовинні гуцульські обряди
  2. Відчути атмосферу традицій наших предків
  3. Доторкнутись д о культури гуцульського народу
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код