Категорії Інформація
Каси Додати подію
08 березня 2020

Гуцулка Ксеня

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Мюзикл-сенсація «Гуцулка Ксеня» їде до Львова. Додаткове шоу на 15:00!

Запрошуємо вас 8 Березня o 15:00 у Львівський театр опери і балету на головну українську подію цього року, мюзикл-сенсацію — «Гуцулка Ксеня».

Народжена у Івано-Франківську під керівництвом колективу Народного артиста України та лауреата Шевченківської премії Ростислава Держипільського, вистава спричинила справжню сенсацію! Підтвердження тому — 27 аншлагів поспіль та фантастична любов публіки, яка їде до Івана-Франківську з усієї України. Настав час показати цей сучасний шедевр Львову!

Ось 4 причини, чому ви не можете пропустити цю подію:

  1. Музика легендарного українського композитора Ярослава Барнича, яка звучить у сучасному аранжуванні, написаному головним диригентом Франківського драмтеатру Богданом Ткачуком. Оркестр з 20 чудових музикантів під його керівництвом постійно знаходиться на сцені, створюючи живий та атмосферний супровід подіям та пісням вистави. Композиції настільки легкі та приємні на слух, що ці мелодії ви будете наспівувати ще не один тиждень!
  2. Масштабність дійства, в якому приймають участь 30 акторів, захоплює та приголомшує, а танцювальні номери з елементами сучасної хореографії в той же час зберігають автентичний український лейтмотив.
  3. Гармонійне поєднання сучасних технологій з українською автентикою. Це — справжнє шоу! Зокрема, серед костюмів можна буде побачити унікальну колекцію гуцульських гунь Руслани Гончарук. Родзинка сценічного рішення — лазерне шоу від команди «Show Service», яке створює неймовірні ефекти як на сцені, так і в залі.
  4. Сюжет, такий же легкий та цікавий, як і музика мюзиклу. До Ворохти зі США прибувають українські емігранти, щоб знайти молодому хлопцеві наречену в Карпатах. Батько заповідав йому мільйон доларів, але за умови, якщо він знайде на історичній батьківщині «свідому українку» і одружиться з нею.

Зустрічаємося 8 березня о 15:00 у Театрі опери та балету

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код