Категорії Інформація
Каси Додати подію
12 травня 2020

ЗЛАТА ОГНЄВІЧ. КОНЦЕРТ НА БІС

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Всеукраїнський тур Злати Огнєвіч під назвою "Чекай" продовжується. Спеціально для міста Львів артистка дасть концерт на «біс» вже у травні 2020 року, адже її минулий концерт у грудні пройшов з аншлагом і не всі прихильники змогли потрапити на цей виступ. Вщент заповнений Театр Марії Заньковецької довго не відпускав співачку. І ця любов львівян до артистки взаємна - неодноразово у своїх інтерв’ю Злата згадувала Львів як улюблене місце не тільки для концертів, але і для відпочинку.

Нагадаємо, перша частина туру вже відбулася у 2019 році та охопила концертами Черкаси, Кропивницький, Вінницю, Кременчук, Кривий Ріг, Рівне, Луцьк, Житомир, Ужгород, Чернівці.

Назва туру доволі символічна, адже кожен з нас кожного дня чекає на щось неймовірне, своєю музикою Злата Огнєвіч доводить кожному слухачу на концертах, що варто чекати і вірити у краще.

В рамках туру "Чекай" прозвучать відомі хіти співачки, які неодноразово ставали лідерами хіт-парадів: "Танцювати", "Doloni", "Запали вогонь", "Солодка кара" та багато інших. Крім того, слухачі почують пісні зі студійного альбому "Грані", а також найбільш відверті пісні - авторські композиції виконавиці, яким не займати красномовності. Особливим подарунком стануть пісні, які артистка виконає під власний акомпанемент, для неї ці композиції надто особисті.
Крім того, глядачів очікує і виконання соціального треку «Богиня», який став лозунгом для українських жінок.

Це буде вже третій концертний тур артистки містами України і тому вона вирішила зробити ставку на те, чого зараз не вистачає - справжність та мінімалізм. Лише за допомогою пісень, музикантів, балету та неймовірних світлових рішень слухач зможе поринути у атмосферу того, чим насправді живе артистка - Музики!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код