Категорії Інформація
Каси Додати подію
Жіночий дім (Ціна любові)
26 квітня 2018

Жіночий дім (Ціна любові)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької
м. Львів, вул. Лесі Українки, 1

Про подію

П’єса польського драматурга Зоф’ї Налковської розповідає про три покоління жінок шляхетного роду, яких об’єднувала віра у злагодженість світобудови, де любов є вкупі з повагою, турботою, інколи мовчазним терпінням, яким доля привела випробування, аби підтвердити ці прості істини, або спростувати їх. У центрі подій молода жінка Йоанна, яка тяжко переживає нове самотнє становище й не може пробачити собі гріхи минулого. Але ситуацію може змінитися в одну мить, адже життя, якби хто забув, непередбачуване.

Бути чесним із собою — з тих найважчих завдань. Друзі та діти звикли бачити подружжя разом, суботні закупи, недільні прогулянки, рятівні щоденні клопоти… Коли хтось є поряд зручно й слово «любов» присутнє по замовчуванню. Але може статися, що силою небес все закінчиться й лише це слово й буде виправданням їхній нетривкій земній змові.

Від режисера Алли Бабенко психологічна драма з елементами детективу. Не повчальна, виправдальна чи викривальна — лише «запитальна» історія про те, як навіть найближчі люди можуть бути одне для одного загадкою.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код