Категорії Інформація
Каси Додати подію
Впольована пристрасть. Перезавантаження
13 січня 2019

Впольована пристрасть. Перезавантаження

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Галерея сценографії
м. Львів, вул. Городоцька, 36 (Львівський драматичний театр ім. Лесі Українки)

Про подію

«Впольована пристрасть» — сучасне містичне дійство наближене до ритуалу, яке можна ідентифікувати українським і водночас не шароварним; яскравим і водночас естетично вишуканим; «нашим» і водночас сучасним; нерозривно пов’язаним із світовим і тим більше європейським контекстом. «Впольована пристрасть» — це Поезія. Звучатимуть уривки з поеми «Відшукування причетного» геніального українського поета ХХ ст. Грицька Чубая.

«Впольована пристрасть» — це Музика. Варіації на теми сюїти «Впольована пристрасть» сучасного молодого українського композитора Всеволода Сіренка — це академічна музика стилізована під бароко. «Впольована пристрасть» — це Костюми. Завдяки ним можна інтерпретувати це дійство як театралізовану демонстрацію костюмів. «Впольована пристрасть» — це Простір. Чорним по чорному — гасло перформансу.

Деякі речі залишаються невидимими, хоча вони безумовно існують. Світ — це своєрідний чорний простір, який може лише здатися порожнечею. Втім, якщо поринути в нього, то можна відчути наскільки він насичений життям, відчути всю його багатошаровість. І головне — усвідомити, що чорний — це зовсім не траур і зовсім не відсутність чогось…. Це те, що живе глибоко в серці, снах і наших генах.

Автор ідеї, режисер та художник — Богдан Поліщук (костюми, сценографія простору, концепція перформансу);

Композитор — Всеволод Сіренко (в перформансі звучатимуть варіації на теми сюїти «Впольована пристрасть»).

Виконавці:

  • Варвара Турта — клавесин;
  • Єлизавета Чхартішвілі — гобой;
  • Руслан Кірш — голос;
  • Анна Кірш — голос
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код