Категорії Інформація
Каси Додати подію
Вогонь Сердець
09 грудня 2018

Вогонь Сердець

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Арена «Малевич»
м. Львів, пр-т В'ячеслава Чорновола, 2

Про подію

«Вогонь сердець» у Львові - допомога дітям в обмін на творчість

Концерт Вогонь сердець відбудеться 9 грудня 2018 року у Львові, в клубі Malevich. Купити квитки можна на нашому сайті, також діє їх доставка. У цей день дітки зможуть виступити на одній сцені зі своїми кумирами. Несподівані дуети і оновлене звучання хітів не залишать байдужим жодного глядача. Всі гроші, виручені за квитки, будуть спрямовані на потреби навчально-реабілітаційного центру «Джерело», який надає опіку дітям з ДЦП та аутизмом.

Особливості проведення благодійного концерту

Сучасне суспільство вважається досить цинічним в соціальному плані. Велика частина населення керується виключно рішенням своїх особистих проблем. Як не сумно це усвідомлювати, але життя надто коротке і всіх глобальних проблем не вирішити. Однак до них варто залучати громадську увагу. Одна людина не може вирішити проблему, що має систематичний характер. Але десять, сто чи навіть тисяча осіб, обізнаних про проблему в суспільстві, здатні на багато що. Ось для чого потрібні такі загальнолюдські почуття, як доброта, емпатія, співчуття, підтримка. Все це дає надію. І для цієї надії і був створений щорічний благодійний концерт «Вогонь сердець».

Для відвідувачів цей концерт в першу чергу потрібен, щоб насолодитися творчістю відомих особистостей, послухати ліричну або, навпаки, запальну музику, співати разом зі співаками улюблені хіти або потанцювати. Загалом, це одна з кращих можливостей приємно і яскраво провести час, подарувавши шанс на життя іншим, тим, хто в цьому реально потребує.
У концерті візьмуть участь такі музиканти:

  • Група «Без обмежень»;
  • Mirami;
  • Ivan Navi;
  • Олександр Порядинський;
  • Dyko Brass;
  • Олеся Киричук.

Але і це ще не все. На сцені в деяких номерах братимуть участь діти - маленькі, але вже неймовірно талановиті. Співатимуть разом з українськими селебрітіс, не залишивши байдужими жодного глядача.

Замовити квитки на шоу, яке відбудеться вже 9 грудня 2018 року у Львові в кращому нічному клубі «Малевич» можна прямо зараз на сайті за ціною 300-450 грн. Якщо самі не зможете забрати свій пропуск, замовте доставку додому або на роботу. Приходьте, це буде неймовірна, позитивна, сонячна і яскрава вистава!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код