Категорії Інформація
Каси Додати подію
Vivienne Mort
27 жовтня 2021

Vivienne Mort

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Арена «Малевич»
м. Львів, пр-т В'ячеслава Чорновола, 2

Про подію

Обов'язковою умовою проведення концертів у ЧЕРВОНІЙ зоні, або згідно з розпорядженнями обласних комісій ТЕБ і НС, є наявність ОДНОГО з наступних документів:

  1. Негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, або експрес-тест, який проведено не раніше, ніж за 72 години до моменту проведення концерту.
  2. Документ, що підтверджує вакцинацію однією дозою дводозної вакцини — для жовтої чи помаранчевої зон. Документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації — для червоної зони.
  3. Документ, що підтверджує одужання від COVID-19.

УВАГА! Умови та вимоги можуть бути змінені згідно з розпорядженнями уряду або обласних комісій ТЕБ і НС. Просимо слідкувати за актуальними оновленнями.

Vivienne Mort у Львові!

27 жовтня 2021 року у клубі Malevich відбудеться концерт гурту Vivienne Mort у Львові. Виступ заплановано у рамках туру «Vivienne Mort. Fin de la première partie» (Кінець першого розділу). Наразі музиканти шукають нове звучання, а фронт-вумен Даніела Заюшкіна говорить, що готова відійти від попереднього музичного формату, і вже працює над новим матеріалом. Проте вся Україна полюбила Vivienne Mort саме такими, як зараз: чуйними, безмежно талановитими та трошки химерними.

Концерт прощального туру-2021

Тому давайте просто прийдемо і заспіваємо улюблені пісні! Щоб потрапити на концерт Вів’єн Морт   у Львові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти з дівчиною у Львові? На концерт Vivienne Mort!

  1. Останній концерт у повному складі
  2. Виступ перед творчою перервою
  3. Відомі та улюблені композиції

Вів’єн Морт пісні:

  • “Пташечка”
  • “Голубка”
  • “Думаю про тебе”
  • “Вечір”
  • “Сліди маленьких рук”

Концерт організовано у співпраці з Zaxidfest.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код