Категорії Інформація
Каси Додати подію
Виставка “Відсвіт"
03 вересня 2021

Виставка “Відсвіт"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Львівський органний зал
м. Львів, вул. Степана Бандери, 8

Про подію

Виставка Олени Іванишин у Львові!

У Галереї Львівського органного залу відбудеться виставка акварелей Олени Іванишин у Львові, яка має назву “Відсвіт”. За задумом автора, художні роботи - це творчий пошук сакрального відсвіту, які бачать тільки справжні митці.

Адже кожна людина, наче маленьке люстерко, відображає частинку неосяжного Всесвіту, і чим вона чистіше, тим глибше буде це відображення і обмін між зовнішнім і внутрішнім світом особистості. А прозора, мерехтлива акварель якомога краще відображає усю емоційність та ефемерність людської душі, яка відсвічує у кожній людині крізь візуальний образ.

Виставка акварельних портретів “Відсвіт”

Техніка акварелі миттєва, як саме життя. Художник може працювати доки не висохне папір. Фарба змінює текстуру і форму та зрештою застигає на папері остаточним зображенням.

Художня виставка “Відсвіт” складається з серії акварельних портретів, у яких кожен відвідувач може побачити щось своє. Адже готовий твір перестає належати лише автору. Він проходить крізь свідомість кожного глядача і змінюється відповідно до індивідуального сприйняття і набуває нового змісту.

Щоб потрапити на виставку “Відсвіт” художниці Олени Іванишин у Львові, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків 30 гривень. Ще більше подій шукайте у афіші на нашому сайті.

Куди піти у Львові? На художню виставку Олени Іванишин!

  1. Цікаві роботи
  2. Складна техніка акварелі
  3. Авторське бачення художника

Про автора:

Олена Іванишин народилася 1983 року у Києві. Закінчила три класи дитячої художньої школи в м. Києві. В дев'ятому класі вступила до Дитячої художньої середньої школи ім.Т. Г. Шевченка. У 2001-2007 рр. навчалася у Львівській національній академії мистецтва на кафедрі художнього скла.

Працювала з різними художніми матеріалами, але обрала акварель в першу чергу за її складність та невловимість.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код