Категорії Інформація
Каси Додати подію
05 - 26 квітня 2024

Сватання на Гончарівці

Ціна: 80-400 грн

Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької
м. Львів, вул. Лесі Українки, 1
Вибрати дату

Замовити квитки на "Сватання на Гончарівці"

Тривалість події — 160 хвилин.
05 квіт., пʼятниця
26 квіт., пʼятниця

Про подію

Сватання на Гончарівці: весела історія про кохання у львівському театрі

Сватання на Гончарівці - п'єса, яка була написана відомим українським автором Григорій Квітка-Основ'яненко багато років тому. Але навіть зараз завдяки своєму неповторному колориту, веселим діалогам, що сповнені найрізноманітнішими людськими перипетіями, вона залишається популярною. Адже любовні інтриги, весілля і все, що з ними пов'язано - завжди було і буде актуально, особливо, якщо добре приправлене дрібкою добірного гумору. Купити квитки можна від 80 до 400 гривень за місце на сайті Контрамарка, або в міських касах Львова.

Захоплюючий спектакль про хитрощі, любов, обман і гарбузи

У центрі сюжету «Сватання на Гончарівці» - історія про кохання дівчини Уляни, яку батьки хочуть примусово видати заміж. А все тому, що її майбутній чоловік - виходець із заможної родини, нехай і не дуже розумний і освічений, зате при своєму господарстві. Звичайно ж, дівчина зовсім не рада такій перспективі, а тому разом зі своїм коханим Олексієм придумує феєричний вихід з цього становища. Хто ж в підсумку залишиться у виграші, кому дістанеться рука чарівною пані, а хто отримає гарбуз, тільки що зірваний з городу? У цій комедії також порушуються важливі соціальні питання про рівність статей, відносини в родині і про багато іншого, про важливість простого і людського щастя.

На сцені з'являться:

  • Степан Глова;
  • Наталія Шепетюк;
  • Галина Далявська;
  • Роман Гавриш;
  • Юрій Брилинський;
  • Василь Коржук та інші.

Для того щоб дізнатися відповідь на питання, "чим же скінчиться п'єса"? потрібно буде лише замовити квиток. Відвідати цей спектакль можна буде разом з усією родиною.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код