Категорії Інформація
Каси Додати подію
19 листопада 2020

Створення світу

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

“Створення світу” у Львові!

З 1 по 15 листопада 2020 року у Львівській опері відбудеться прем'єра балету “Створення світу” у Львові з оригінальними декораціями Євгена Лисика. Третя постановка цього балету в Оперному театрі присвячена 90-річчу художника, який віддав службі в театрі 30 років свого життя. Класичний балет “Створення світу” композитора Андрія Петрова сприймався радянською владою як висміювання релігійного світогляду. Проте цей твір має глибокий гуманістичний зміст, в основі якого лежить вічна боротьба добра зі злом.

Прем'єра балету

Разом з артистами балету  глядачі пройдуть весь шлях, з моменту створення Адама до трагічного фіналу, коли перша людина, разом з Євою, ціною власного життя рятує від загибелі все людство. Цей балет з успіхом ставили у багатьох театрах світу і Львівська опера не стала тут виключенням. Велична філософська історія, викладена завдяки силі танцю, приголомшить і зачарує вас.

Щоб потрапити на балет “Створення світу” у Львові, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 75 до 500 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Де побачити прем'єру балету у Львові? На виставі “Створення світу” !

  1. Балет до 90-річча Євгена Лисика
  2. Філософський сюжет
  3. Твір відомого композитора
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код