Категорії Інформація
Каси Додати подію
13 - 28 квітня 2024

Стук-грюк

Ціна: 200 грн

Львівський академічний обласний театр ляльок
м. Львів, пл. Данила Галицького, 1
Вибрати дату

Замовити квитки на "Стук-грюк"

Тривалість події — 45 хвилин.
13 квіт., субота
14 квіт., неділя
27 квіт., субота
28 квіт., неділя
11:00
200 грн
Продано

Про подію

"Стук-грюк" у Львові!

Важливо: для уникнення непорозумінь на вході нагадуємо, що всі відвідувачі, малюки та їх батьки, повинні мати окремий квиток. Вистава розрахована на 15 малюків максимум.

У Львівському академічному обласному театрі ляльок відбудеться вистава "Стук-грюк".

Спектакль розрахований на дітей віком до 3 років, узгоджений з профільними психологами і зроблений з урахуванням досвіду кращих європейських "Бейбі-театрів". Завдання вистави - допомогти малюкам познайомитися з навколишнім світом. У легкій, доступній формі, з використанням різних кольорів, фактур і рухів, можна зацікавити дитину і заохотити її до пізнання.

Дитяча вистава для найменших

За допомогою картонних будиночків буде створено манеж з ігровим майданчиком. Саме тут починається наша подорож в пізнанні навколишнього світу. У будиночках будуть жити різні тварини: зайчик, пташка, рибка. У кожної з них будинок називається по-різному. Такі асоціації допоможуть сформувати розуміння дитиною простих речей.

Спектакль розрахований на пряме спілкування з аудиторією. В кінці юні глядачі зможуть ознайомитися з декораціям, вільно переміщаючись по сценічному простору.

Захід буде відбуватись з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на виставу "Стук-грюк" у Львові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше дитячих вистав у афіші Львова  шукайте у нас на сайті.

Куди піти з маленькою дитиною у Львові? На спектакль "Стук-грюк"!

  1. Ексклюзивний спектакль для дітей у віці від 0 до 3 років.
  2. Пізнавальна програма.
  3. Вільне переміщення.
  • Режисер - Марина Богомаз
  • Художник - Ольга Філончук
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код