Категорії Інформація
Каси Додати подію
25 вересня 2019

Слава Комісаренко

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Арена «Малевич»
м. Львів, пр-т В'ячеслава Чорновола, 2

Про подію

Слава Комісаренко вперше у Львові! 25 вересня о 19:00 в Малевич Concert Arena топовий комік представить абсолютно нову програму. Запрошені гості: Андрій Калмачевський та Максим Кравець

Stand Up шоу — це гумор, що не знає обмежень, та іронічні монологи про себе, навколишню дійсність і насущні проблеми, які є близькими всім нам! В Україні стендап активно розвивається, і новий формат STAND UP IN UA надає сильного поштовху цьому напрямку. У ньому виступають тільки найтоповіші стендапери на території всього СНД.

СЛАВА КОМІСАРЕНКО — один з найсильніших не лише білоруських гумористів сучасності, а й всього СНД. Він дуже швидко здобув популярність та став одним з головних резидентів проекту STAND UP від Comedy Club Production. Двометровий блондин найчастіше розповідає про своїх друзів, знайомих, а також відносини зі своєю коханою дівчиною. З однієї сторони, ці номери схожі на звичайні розсуди звичайної людини. Але спостережливість цього хлопця та вміння нетривіально подивитися на ситуацію роблять ці монологи по-справжньому смішними. А емоційність та артистизм Слави стали особливою родзинкою його виступів. При підготовці програм він ставить задачу не тільки повеселити публіку, а й обговорити серйозні та важливі теми. Він прагне, щоб на його виступах людям було і смішно, і цікаво.

Разом зі Славою виступатимуть Андрій Калмачевський та Максим Кравець:

  • Андрій Калмачевський — чемпіон першого сезону «Ліга Сміху» в складі команди «Два капитана 1955». Він також виступав зі Славою в осінніх концертах та зміг не просто «розігріти» публіку, а довести її до нестримного сміху! І цього разу саме для вас він представить свій новий матеріал.
  • Максим Кравець — справжній сімейний експерт, людина, яка одружена вже півроку і десять років. Його жарти націлені на побутові проблеми, взаємовідносини з жінкою та родиною. А ще Максим — фіналіст проекту «Комік на мільйон» на телеканалі «ICTV», автор та актор гумористичногопроекту «#шоуюри» на телеканалі «1+1», кіноактор та кіносценарист.

Сьогодні жанр стендап особливо популярний. А секрет в тому, що коміки зі сцени діляться зі слухачами своїми думками та емоціями. Вони жартують над стандартними життєвими ситуаціями, які знайомі кожному. При цьому для них немає заборонених тем.

Тому 25 вересня на вас чекає тільки якісний, «смачний» гумор від Слави Комісаренка, Андрія Калмачевського та Максима Кравця.

Тривалість програми 1,5 години. Рекомендовано особам від 18 років.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код