Категорії Інформація
Каси Додати подію
Шмата. Одного вечора у бомбосховищі
04 квітня 2024

Шмата. Одного вечора у бомбосховищі

Ціна: 250 грн

Львівський академічний обласний театр ляльок
м. Львів, пл. Данила Галицького, 1
Купити квиток

Замовити квитки на "Шмата. Одного вечора у бомбосховищі"

Тривалість події — 100 хвилин.
04 квіт., четвер

Про подію

Імпровізована вистава "Шмата. Одного разу в бомбосховищі" у Львові

У грудні актори Львівського академічного обласного театру ляльок на дорослій сцені розіграють виставу "Шмата. Одного разу в бомбосховищі".

Уперше постановку показали влітку 2022 року і вона викликала справжній фурор. А все тому, що порушена проблематика у виставі відображає суворі сучасні реалії. Але полюбилася вона глядачам не тільки через це, а через те, що в канву твору тонко вплетено український гумор та елементи стендапу.

Квитки на виставу найзручніше придбати на цій сторінці, без черг і в кілька кліків. Також у продажу доступні квитки й на інші вистави для дорослих і дітей театру.

Тонким гумором по злу           

"Шмата. Одного разу в бомбосховищі" - це рефлексія на війну, яка увірвалася в Україну 24 лютого; це можливість висловитися і подумати, що в нас є і що залишиться з нами завжди; це можливість вдарити по всіх страхах гумором і перемогти їх.

Вистава відбувається в бомбосховищі, а її герої — це 5 незнайомих одне одному людей, усі вони відрізняються за характером і темпераментом. Але їх об'єднує мета перебування в бомбосховищі — перечекати повітряну тривогу.

Незвичайним виявляється саме сховище, тут живуть містичні сили, які можуть погубити світ. Героям історії доведеться шукати рішення, як перемогти зло. 

Вистава призначена для глядачів старше 16 років.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код