Категорії Інформація
Каси Додати подію
04 червня 2021

Севільський цирульник

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Севільський цирульник - найкраща комедія знову у Львові!

Вже цієї зими 7 грудня 2018 року, Львівський національний академічний театр опери та балету подарує своїм відвідувачам яскраві, незабутні емоції під час вистави Севільський цирульник. Італійському композитору Джоаккіно Россіні здорово вдалося обіграти, здавалося б, звичайну історію, подарувавши їй другий шанс. Кожна пісня присвячена важливій події і дозволяє ближче ознайомитися з кожною дійовою особою, зрозуміти емоції і почуття героїв, їхні бажання і цілі. Якщо ви хочете почати зиму з яскравої події, то це - ідеальний варіант. Вам потрібно лише придбати квитки на сайті нашої міської афіші.

Які важливі питання піднімаються в п'єсі?

Хоча спочатку здається, що тут в центрі подій просто любов, як у тисячі інших подібних творів, але це не зовсім так. Тут показано, як щирі почуття змушують людину йти на різні не завжди обдумані або загально прийняті вчинки, ризикувати життям, боротися за право бути щасливим. Іноді ж за закоханістю, навпаки, не видно всієї правди і те, що здається, чесним, в результаті виявляється оманливим. Або про те, що заради свого ж блага і щастя потрібно намагатися, викручуватися з різних ситуацій, вміти домовлятися і бути чесним перед самим собою. І все це розкажуть актори і оперні співаки всього за 180 хвилин за допомогою пісень і танцювальних композицій.

У постановці все починається з того, що закоханий граф хоче привернути увагу коханої, наспівуючи пісні під її будинком, і його помічає цирульник Фігаро, який незабаром стає союзником Альмавіва. Не всі плани у них виходить реалізувати, не все проходить гладко. А дії хлопців супроводжуються такими композиціями-аріями:

  • «У опівнічній тиші»;
  • «Наклеп»;
  • «Я недарма доктор зіркий»;
  • «Марна пересторога»;
  • «Дідок вирішив одружитися»;
  • «Пробний камінь», ін.

Крім молодого графа в п'єсі є старий лікар, який хоче одружитися на багатій дівчині і заволодіти її приданим. Але в своїй симпатії йому визнається інша жінка, менш багата, ніж вихованка Бартоло. Хто вона? Що їй відповів лікар? А як пройшло весілля доктора і Розині? А як склалися стосунки між графом Альмавіва і його обраницею? Щоб дізнатися, чим же закінчилася п'єса, і побачити всі акти наживо, слід купити квитки в театр прямо зараз і прийти туди 7 грудня 2018 року.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код