Категорії Інформація
Каси Додати подію
05 грудня 2021

Rock MOZART Le Concert (Рок опера Моцарт)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Rock Mozart Le Concert у Львові!

5 грудня 2021 року у Львівському театрі опери та балету відбудеться показ рок-опери Rock Mozart Le Concert.

Відоме рок-гасло: "живи швидко, помри молодим" з'явилося у XX столітті, але Вольфганг Амадей Моцарт відповідав йому за кілька сотень років до епохи хіпі. Музикант-віртуоз, беззаперечний геній, що з юних років шокував своєю майстерністю музичну Європу, помер у розквіті сил, всього-то у 35 років. Однак і такого терміну йому вистачило для того, щоб створити безліч шедеврів світової музики. Але ж крім музики були і непросте особисте життя, і важкі, хоч і поважні, відносини з батьком, і конкуренція з талановитим Сальєрі.

Моцарт мав феноменальний музичний слух та був здатний імпровізувати як ніхто інший. Ще за життя він став Легендою, чия слава не згасла за сотні років. Бунтар, ексцентрик, геній без якого сучасна музика була б куди бідніше. Безумовно його біографія заслуговує найпильнішої уваги.

Рок-опера про життя Моцарта

Логічно, що про життя видатного представника Віденської класичної школи створена рок-опера. Масштаб шоу вражає: сім солістів, симфонічний оркестр, хор і рок-група. Понад сто прекрасних артистів залучені до вистави . Рок-опера включає в себе 28 хітів, які розповідають про різні етапи життя Вольфганга Амадея Моцарта. Декорації, світло, костюми - все це перевірено безліччю успішних концертів по всьому світу.

Прем'єра мюзиклу з тріумфом відбулася у Парижі в 2009 році. Вперше подібне шоу було знято у цифровому варіанті з застосуванням 3D-технологій. І без того інтригуючий проєкт отримав прекрасну репутацію, яку продовжує підтверджувати з разу в раз. Не пропустіть найкраще шоу про Моцарта у вашому місті!

Щоб потрапити на рок-оперу "Rock Mozart Le Concert" у Львові, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше концертів в афіші Львова шукайте у нас на сайті.

Куди піти у Львові в грудні? На "Rock Mozart Le Concert"!

  1. Легендарний мюзикл, прем'єра якого відбулася у Парижі.
  2. Використання сучасних технологій.
  3. Історія короткого, але яскравого життя генія з Зальцбурга.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код