Категорії Інформація
Каси Додати подію
РІЗДВЯНА НІЧ
18 лютого 2024

РІЗДВЯНА НІЧ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької
м. Львів, вул. Лесі Українки, 1

Про подію

“Різдвяна ніч” у Львові!

У Театрі Заньковецької відбудеться вистава “Різдвяна ніч” у Львові, за мотивами легендарного твору Миколи Гоголя. Гоголь вважається російським письменником, проте його творчість пронизана духом українського народу, силою етносу та містичними настроями. Хто щ  так точно та дотепно міг зобразити українські характери - Пацюка, Солоху, Вакулу? Гоголівський хутір поблизу Диканьки, ніби місце  нашого дитинства, де ми знаємо усіх. Красуню Оксану, веселих кумів та Чуба і навіть самого Чорта, який викрав місяць.

Вистава за твором. М. Гоголя

Відчуття свята та дива, урочисте чекання святої ночі і разом з тим, вир людських пристрастей і  слабкостей, народні звичаї і подорож до імператриці в Петербург - все це робить виставу “Різдвяна ніч” яскравою містерією, без якої вже не можна уявити зимових свят в Україні. У всіх є свої святкові звичаї і дивитися Гоголя в новорічний час - одна з них.

 За легким жанром криється гострий письменницький погляд на життя, роздуми про людські цінності і безперечна любов до краю, де минули його дитинство та юність.  На вас чекає неповторний настрій, народні пісні та звичаї, яскраві характери і справжній український дух Різдва! Приходьте!

Щоб потрапити на  виставу “Різдвяна ніч”  у Львові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 80 до 400 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти на зимові свята у Львові? На виставу “Різдвяна ніч”!

  1. Народні пісні і обряди
  2. Улюблені герої
  3. Українське Різдво, як воно є
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код