Категорії Інформація
Каси Додати подію
05 листопада 2019

Перед заходом сонця

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької
м. Львів, вул. Лесі Українки, 1

Про подію

Перед заходом сонця: краща німецька п'єса знову у Львові!

Автором цієї геніальної п'єси є відомий в Німеччині драматург Герхард Гаупман. Як тільки Перед заходом сонця побачило світ - на твір звалилася небувала слава, що привела до отримання кращої премії в світі - Нобелівської. А все тому, що в основі його маленької драми лежить справжня трагедія людини - любовна, сімейна і особистісна, яка може очікувати кожного з нас. А тому, навіть через стільки десятків років, цей твір все ще настільки актуальний. Ціна на квиток всього 40-150 гривень.

Душевний спектакль про любов, зраду і сімейні кайдани

У центрі сюжету п'єси «Перед заходом сонця» - чоловік на ім'я Маттіас. Не так давно старий втратив дружину, але при цьому не втратив віри в себе, а тому придбав серед друзів і дітей небувалу повагу. Його спокійне і розмірене життя змінюється відразу, коли його наздоганяє всього одне просте почуття - любов. І не до аби-кого, а до юної дівчини, яка молодша за нього на кілька десятків років. Дізнавшись про це, діти сходять з розуму, адже батько направо і наліво роздає їх сімейні гроші, щоб порадувати свою нову пасію. І вони вирішуються на відчайдушний крок: замкнути улюбленого батька в божевільню, тим самим відсудивши собі право на спадщину.

У головних ролях:

  • Богдан Козак;
  • Андрій Войтюк;
  • Ольга Бакус;
  • Валентина Мацялко;
  • Роман Мартин;
  • Ірина Швайковська;
  • Максим Максименко та інші.

Чим же закінчиться цей цікавий спектакль дізнатися можна буде виключно у львівському театрі! Тому швидше купуйте квитки у театр, адже часу залишилося не так вже й багато!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код