Категорії Інформація
Каси Додати подію
Національне свято шоколаду / Chocolate Love Edition
14 - 17 лютого 2019

Національне свято шоколаду / Chocolate Love Edition

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «РЕКОМЕНДУЄМО»

Львівський палац мистецтв
вул. Коперника, 17

Про подію

Chocolate Love Edition - свято любові і шоколаду в День Закоханих у Львові

Якщо ви любитель солодощів і цінитель справжнього шоколаду - ви точно не зможете пропустити цю подію! Львів славиться своєю атмосферністю, неймовірними солодощами, смачною кавою та регулярними тематичними святами. А тепер уявіть, що всі ці компоненти з'єднані і представлені у формі єдиного події, ще й в День Закоханих і ще 3 дні після нього! Незвично? Так! Романтично? Звичайно! Тому не гайте часу і встигніть купити квитки на подію вже зараз за ціною 60 грн.

Що це за фестиваль?

Це по суті збори кращих шоколатьє України і сусідніх країн, які готові ділитися своєю творчістю з іншими. Тут поєднані формати майстер-класів, ярмарки-виставки, уявлень і простої затишної зустрічі. На святі можна буде і продегустувати солодощі, і купити, і попросити красиво оформити в якості подарунка близьким і рідним.

Не забули організатори і про самих маленьких відвідувачів - для них на Chocolate Love Edition будуть окремі майстер-класи, пов'язані з історією появи цього продукту і цікавими випробуваннями.

Також на заході будуть шоколадні скульптури, створені майстрами-віртуозами, серед яких слід виділити такі:

  • 9-метрова коробка цукерок;
  • 5-метровий млин;
  • 3-метровий ведмідь.

Для тих, хто сміливіший, вірить в свої сили і удачу, буде спеціальний конкурс - «Домашній кондитер». Участь можуть брати не тільки професіонали. Це змагання швидше придумано для аматорів, які просто хочуть розважитися. За обмежений час хлопці роблять свої кулінарні шедеври, після чого їх пробують і оцінюють компетентні журі.

На фестивалі можна буде скуштувати найрізноманітніші види шоколаду з незвичайними (перець, карамель, алкоголь, сушені фрукти і ягоди) і звичними наповнювачами (кокос, мигдаль, кедр, фундук, імбир, цукати, родзинки), так і без них (просто молочний, чорний білий).

Слід сказати, що подібний фестиваль проходить щорічно вже 12 років і показує в основному новинки в світі шоколадної індустрії. Щоб насолодитися цим заходом цілий день або навіть кілька днів в оточенні майстрів-чарівників, кавового аромату, цікавих творчих особистостей або просто незвично провести час з сім'єю, коханою людиною, потрібно замовити квиток за ціною 60 грн. на нашому сайті.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код