Категорії Інформація
Каси Додати подію
Михайло Лабковський
19 квітня 2022

Михайло Лабковський

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «8 БЕРЕЗНЯ»

Арена «Малевич»
м. Львів, пр-т В'ячеслава Чорновола, 2

Про подію

Михайло Лабковський у Львові!

19 квітня 2022 року у клубі “Малевич” відбудеться публічна консультація Михайла Лабковського у Львові на тему “Як полюбити себе та зміцнити самооцінку”. Як не дивно, багато людей не розуміють, що значить любити себе. І часто самооцінка не залежить від зовнішності. Адже краса - це добре перші 15 хвилин. Потім людина починає говорити і все гарне враження від неї може зникнути. Але насправді, низька самооцінка - це про те, як ми самі ставимося до себе. Якщо нас не влаштовує більшість аспектів нашого життя, якщо ми нічого не можемо змінити, нас це пригнічує і любити себе у цьому стані дуже важко.

Публічна консультація “Як полюбити себе та зміцнити самооцінку”

Однак саме  адекватна самооцінка - це те, що притягує до нас інших людей. І це не залежить від віку чи від зовнішності. Людина, яка любить себе, поширює цю любов на інших і отримує відповідне ставлення. А головне - для любові не потрібні причини. Навіть, якщо з дитинства нам навіювали, що таке ставлення до себе треба заслужити. Але любити можна просто так. Без жодних доказів власної цінності. Проте ми дотепер не можемо безумовно полюбити самих себе і жити тим життям, яке нам подобається. Чому так, поговоримо разом з Михайлом Лабковським. Універсальних рецептів тут немає, тому готуйте свої питання та записки!

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на публічну консультацію Михайла Лабковського у Львові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста.  Ще більше заходів в афіші Львова шукайте на нашому сайті.

Як підвищити свою самооцінку у Львові? Піти на лекцію Михайла Лабковського!

  1. Історії реальних людей і відповіді на питання
  2. Професійний і досвідчений психолог
  3. Впевненість і любов до себе
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код