Категорії Інформація
Каси Додати подію
26 березня 2022

Майже Гоголь майже Вій

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Палац молоді
м. Львів, площа Євгена Петрушевича, 2

Про подію

“Майже Гоголь , майже Вій” у Львові!

Доступний квиток із аудіодискрипцією (для незрячих/слабозорих відвідувачів).

У Палаці Молоді відбудеться вистава “Майже Гоголь майже Вій” у Львові До 201 річниці Дня Народження Миколи Гоголя. Режисер театру «З вулиці на сцену» Ігор Онисько підготував для глядачів свою інтерпретацію містичного оповідання «ВІЙ». Ця історія дещо інша, однак змушує задуматись про існування нечистої сили у той момент, коли грішна душа потребує розсуду, а безгрішна душа піддається спокусі і зустрічається віч на віч зі смертю.

Вистава за твором  Гоголя

А що взагалі може врятувати Хому і що буде відбуватися після його смерті? А чи замислювались ви над тим, що боротьба добра зі злом - це частина не тільки небесних сфер, а й нашого земного буття. І відбувається це чи не щодень.

Наша вистава - це не філософський трактат і не істина в останній інстанції. Це власна точка зору на те, що таке гріх і чи вправі ми судити людину за її гріхи? Чи існує чистилище і пекло? А якщо воно існує, чи справді такий страшний чорт, як його малюють?

Щоб потрапити на виставу “Майже Гоголь , майже Вій”  у Львові, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 100 до 340 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

На яку виставу піти у Львові? На “Майже Гоголь , майже Вій”!

  1. Вистава до Дня Народження письменника
  2. Авторська інтерпретація Гоголя
  3. Містика і нечиста сила
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код