Категорії Інформація
Каси Додати подію
13 лютого 2023

Love story. Симфо-шоу

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

"BIGSHOW ORCHESTRA" з програмою "Love story" у Львові

Незабаром День закоханих, а тому вже час готувати подарунки своїм половинкам. А найкраще, що може бути так це купити квитки на концерт "BIGSHOW ORCHESTRA". Якраз вони готують святкову програму "Love story"  на 13 лютого. 

Подія відбудеться у Львівській національній опері й вона буде найромантичнішою пригодою для всіх закоханих, адже керувати нею буде відомий диригент Любомир Ліщук. 

Та це не єдина цікава подія театру опери, подивіться всі варіанти. 

Про яку історію кохання розповість "BIGSHOW ORCHESTRA"? 

Симфонічний оркестр, який відомий не тільки в Україні своїми оркестр-шоу, готує ексклюзивний вечір у львівському театрі, де артисти зіграють треки з відомих кінострічок. Та підібрані ті треки з метою зробити вечір урочисто-романтичним. 

Тож приготуйтесь почути знайомі мелодії з "Титанік", "Ла ла Ленд", "Ромео і Джульєтта", "Мулен Руж", "Сутінки" та з багатьох інших відомих фільмів. 

Але це не все, що на вас очікує. Цього вечора у театрі під віртуозну гру "BIGSHOW ORCHESTRA" заспівають Вікторія Ященко, Ліліана Гранат та Володимир Кудовба. Не обійдеться на концерті й без танцювальних колективів та інших сюрпризів. 

Це буде справжнє свято та найкращий подарунок для ваших коханих. Тому чекаємо вас у Національному оперному театрі Львова. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код