Категорії Інформація
Каси Додати подію
LORD OF THE LOST
18 травня 2019

LORD OF THE LOST

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

!FESTrepublic
м. Львів, вул. Старознесенська, 24-26

Про подію

Вперше Lord Of The Lost на українській сцені!

3 березня 2019 року, вперше в Україні виступить німецький гурт Lord Of The Lost! Колектив виступить на сцені FESTRUPUBLIC.CLUB з презентацією свого нового альбому «Thornstar». Якщо ти - затятий шанувальник возз'єднання готики, метала і глем-року, ти любиш рвані майки, вузькі джинси і яскравий мейк-ап, поспішай за квитками! Все просто, їх можна купити на нашому сайті, замовити з доставкою або в касах Львова. Ціна квитків 350 гривень.

LOTL з концертом у Львові

Лорди - гамбургська група, була створена в 2007 році. Засновник і ідеолог колективу - Кріс Хармс, відкрив світу свій творчий шлях ще в кінці ХХ століття. За весь час роботи, він встиг взяти участь в таких каверах як: Big Boy, The Pleasures, UnterArt, Rammstein.

Створивши своє дітище, Кріс передчував майбутню масштабність і успіх колективу і активно приступив до випуску першої платівки «Fears». Після якого і почала зростати армія шанувальників поєднання Gothic Rock, Glam Rock і Industrial.

Новий альбом групи LOTL «THORNSTAR» - присвячений міфу про приреченість вищої раси. Це унікальне творіння, як в музичному, так і в концептуальному сенсі.

Відвідати дебютний концерт Lord Of The Lost, варто всім шанувальникам HIM і RAМMSTEIN!

Склад Лордів:

  • Chris «Lodr» Harms;
  • Class Grenayde;
  • Gared Dirge;
  • Pi Stoffers;
  • Niklas Kahl.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код