Категорії Інформація
Каси Додати подію
Лесик Бенд
21 листопада 2018

Лесик Бенд

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Центр Довженка
пр-т Червоної Калини, 81

Про подію

Лесик Band знову в справі і на сцені у Львові!

На цю подію чекали багато молодих людей міста Лева - і так, група Лесик Бенд знову готова радувати своїх фанатів улюбленими хітами. 21 листопада 2018 музиканти виступлять на сцені Центру Довженка. Купити квитки на подію можна на нашому сайті всього за допомогою декількох кліків.

Трохи інформації про групу

За що ж молодь, так і люди після 35 років, обожнюють цей колектив? За чесні, правдиві, веселі пісні, де головною фішкою є Суржикова мова. Тобто тут немає звичних простих українських або російських слів, а знаменитий і небагатьма любимий суржик.

Інша причина - група не грає пісні лише в 1 стилі. В репертуарі багато композицій в 4 основних стилях (крім них є й інші, але зустрічаються рідко або 1 раз):

  • рок-н-ролл;
  • блюз;
  • стьоб-рок;
  • реггей.

Колектив у світі мистецтва вже майже 30 років, і нехай він не настільки відомий, але все одно має своїх відданих фанатів, які напевно занудьгували за голосом Олександра Дацюка. А за його настроєм, ярмарковим настроєм, сміливою іронією, дотепними жартами, чорним гумором і іншими зухвалими заявками? Все це можна надолужити на концерті вже цієї осені. Це унікальна можливість любителям українського року 90-х згадати молодість і завзято провести один з вечорів свого життя!

Колектив часто співпрацює і робить мега круті спільні проекти з легендами свого жанру - «Брати Гадюкіни», «ВВ», «Плач Єремії», «Кому вниз», отримуючи в 90% позитивні відгуки про такий тандем. Вони не бояться експериментувати з музичними мотивами, тривалістю пісень, своїми сценічними образами, при цьому зберігаючи ідейність і унікальні риси. Сталося навіть так, що деякі пісні почали втрачати авторство, настільки часто їх співають інші музиканти, прості слухачі, але це лише свідчить про те, що творчість знайшла своїх шанувальників, що не може не радувати.

На концерті буде можливість почути відомі хіти «Лесик Бенд»:

  • Міську, бався, я плачу;
  • Журавлі;
  • Цегейкова шуба;
  • Моя Мері, др.

А відкриє захід спеціальний гість - Зіновій Карач - учасник і фіналіст шоу «Голос Країни».

Не пропустіть шанс поностальгувати хоча б один вечір в компанії улюблених виконавців в Центрі Довженка 21 листопада 2018 року. А для цього потрібно лише замовити квитки на подію на сайті нашої афіші або офіційних точках продажів.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код