Категорії Інформація
Каси Додати подію
Легенда Української Естради
17 травня 2021

Легенда Української Естради

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Ніна Матвієнко у Львові!

17 травня 2021 року у Львівській Національній Опері відбудуться концерти з мистецьким проектом “Легенда української естради” у Львові за участі:  Героя України, лауреата Державної премії ім. Т. Шевченка, народної артистки України Ніни  Матвієнко; скрипаля, народного  артиста України Олега  Кульчицького; військового духового оркестру Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. Диригент, художній керівник - полковник Богдан Катриняк; конферансьє - народний артист України Гриць Драпак.

На вас чекає справжній вечір музичних легенд. Всесвітньо відома співачка Ніна Матвієнко виконає пісні сучасних композиторів та народні пісні, які стали її візитною карткою. Можна сказати, що голосом артистки співає, плаче і радіє вся Україна.

Скрипаль Олег Кульчицький - неодноразовий учасник урочистих подій найвищого рівня. У тому числі він презентував національне музичне мистецтво в Україні та за її межами і виступав під час офіційних візитів перших осіб інших держав.

Військовий духовий оркестр Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного - володар багатьох відзнак і нагород як кращий музичний колектив у своїй категорії

Концерт “Легенда української естради”

Тільки уявіть: неймовірне поєднання чарівного голосу Ніни Матвієнко, віртуозної гри на скрипці та громової сили духового оркестру. Автори концерту підготували для глядачів сучасне світлове шоу та чудову концертну програму, щоб ця зустріч якомога довше залишалася у вашій пам’яті. На вас чекає цілий водограй емоцій від меланхолійної ніжності до урочистого піднесення духу. Легендарна музика тільки для вас!

Щоб потрапити на концерт “Легенда української естради” у Львові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів шукайте у нашій афіші.

Куди запросити батьків у Львові? На концерт “Легенда української естради”!

  1. Знані зірки та віртуозні музиканти на одній сцені
  2. Улюблені пісні та композиції
  3. Сучасне видовищне шоу у Львівській опері
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код