Категорії Інформація
Каси Додати подію
05 грудня 2020

Лебедине озеро/ Білий акт

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

«Лебедине озеро. Білий акт» у Львові!

У Львівському національному академічному театрі опери і балету  відбудеться балет «Лебедине озеро. Білий акт» у Львові, на музику відомого російського композитора Петра Чайковського.  "Лебедине озеро" – це пронизлива історія про кохання і зраду, про вічну боротьбу добра і зла. Нагадування про те, як легко втрати кохання і про те, що можна зруйнувати будь-які чари, якщо заплатити за це високу ціну.

Актуальна класика світового балету

Не зважаючи на те, що сьогодні “Лебедине озеро” є визнаним  шедевром одного з найвідоміших композиторів світу, балет отримав визнання глядачів лише з третьою постановкою, яку здійснила два балетмейстера: Маріус Петіпа та Лев Іванов. Ця версія є класичною і до сьогодні використовується у більшості постановок балету. Так званий "Білий акт" - це найкращі танцювальні партії балету у постановці Льва Іванова.

Петро Ілліч Чайковський – яскравий представник романтизму 19 століття. Як композитор він не тяжів до реформаторства і черпав натхнення у західноєвропейській традиції. В основу його творів покладено багато фольклорних мотивів. Балет "Лебедине озеро" так само не став виключенням. Лібрето твору – це німецький міф про кохання принца Зігфріда до прекрасної Одетти.

Щоб потрапити на балет "Лебедине озеро. Білий акт" у Львові, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 75 до 500 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

На який балет піти у Львові? На "Лебедине озеро. Білий акт"!

  1. Балетна класика
  2. Вибрані партії з відомого балету
  3. Неймовірна музика П. Чайковського
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код