Категорії Інформація
Каси Додати подію
Курбаси. Christmas Edition
25 грудня 2018

Курбаси. Christmas Edition

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Курбаси. Christmas Edition у Львові - насолодіться автентичними колядками наших предків 

25 грудня 2018 року у Львівському національному академічному театрі опери та балету відбудеться концерт групи Курбаси, яка отримала визнання не тільки у Львові чи Україні, а й у багатьох країнах Європи. Вся справа в стилі і унікальності, адже співачки відомі автентичним виконанням давніх обрядових пісень. І на цей раз вони хочуть поділитися різдвяною творчістю наших предків і заспівати неймовірно красиві і мелодійні колядки в авторській обробці, але не змінюючи текст. Замовити квитки можна на сайті нашої афіші.

Що це за група?

KURBASY - це український колектив, який складається з артистів Львівського театру ім. Леся Курбаса та Львівської обласної філармонії. В один момент хлопці просто вирішили поєднати музику, спів і акторська майстерність воєдино, щоб ще краще передати атмосферу предків, показати справжні українські традиції та довести, що не потрібно соромитися своєї історії і давньої творчості. В результаті їх концертів чекають вже у всьому світі, квитки розкуповують за пару тижнів до шоу, діляться кадрами або відео з виступів в соц.мережах.

Інші цікаві факти про групу:

  • Активно почали давати концерти з 2009 року;
  • У 2018 року виграли конкурс в Америці від Держдепу;
  • Гастролюють в Німеччині, Бельгії, Франції практично щороку;
  • Серед основних і головних учасниць колективу 3 дівчини - Мирослава Рачинська, Марічка Копитчак і Наталка Рибка-Пархоменко;
  • У постановках на виступах використовують або одяг, якому вже більше 100 років, або шиють максимально схожий, але образи практично завжди українські;
  • На концерті «Christmas Edition» від KURBASY прозвучать маловідомі колядки, зібрані по крихтах з різних куточків України у людей, які активно досліджують нашу історію, етнографію чи саме музичне мистецтво 19-20 століть.

Особливості концерту?

Дівчата попереджають, що спочатку може бути взагалі незрозуміло, про що вони співають, які слова є в піснях і який сенс певної мелодії, але через пару композицій слух адаптується і поступово цей бар'єр пропаде. Важливо пройнятися музикою, відчути її, зрозуміти настрій по інтонації. Тоді це може сприйнятися не як просто музичне творіння, а як медитація, занурення в себе. Купити квитки на концерт для себе або в якості подарунка можна вже зараз.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код