Категорії Інформація
Каси Додати подію
14 липня 2021

Криза

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької
м. Львів, вул. Лесі Українки, 1

Про подію

Криза - душевна порожнеча через призму акторської гри

У Національному академічному українському драматичному театрі ім. Марії Заньковецької покажуть виставу, яка дуже до душі молоді 20-30 років - Криза. І ні, тут не стільки розмов про фінансову кризу в країні, світі або гаманці окремої людини, скільки про душевну порожнечу. Це інтимна, відверта розмову про те, як вчинити і що робити, коли немає натхнення, мотивації, цілей і взагалі прагнення жити і пізнавати світ. Це про культ егоїзму в епоху сильних і незалежних особистостей, яким для життя ніхто крім них самих не потрібен. Присвятіть вечір такій чесній постановці. Всього лише потрібно замовити квитки на спектакль у Львові.

Чому спектакль вартий уваги?

Як давно ви щиро говорили рідному або коханій людині про свою любов, повагу, інші почуття? Коли останній раз проводили час разом з чоловіком або дружиною без гаджетів, просто за розмовами за кухлем чаю або кави? Скільки разів телефонуєте близьким, щоб просто запитати «як справи»? Якщо ці питання викликали у вас смуток і почуття сорому, тоді вам точно потрібно сходити на виставу «Криза». У ній ідеально поєднуються гумор і печаль, веселі моменти з драматичними, ніжні мрії з жорсткою реальністю. Після нього вам більше не захочеться собі брехати, але виникне бажання налагодити відносини з рідними.

Шоу допоможе знайти відповіді на питання:

  • Егоїзм і здоровий егоїзм - де ж грань між ними?
  • А чи так важливі всі багатства і матеріальний достаток, коли в душі твориться повний хаос?
  • Як активізувати свє «пасивне» колесо життя, налагодити гармонію з собою?
  • Чому важливо хоча б іноді переглядати своє життя і стосунки з людьми?
  • В який момент краще завершити «дружбу»?
  • Як зробити родичів своїми друзями і чи потрібно це взагалі?

Можливо, спектакль викличе більше сліз і переживання, ніж сміху і радості, але ж його суть як раз в тому, щоб ви подивилися на своє життя з боку, під іншим кутом, ракурсом. Щоб визначилися з пріоритетами, зрозуміли життєві напрямки, впізнати себе трохи краще і навчилися аналізувати оточуючих.

Постановка відбудеться в театрі М. Заньковецької. Вартість квитків варіюється від 40 до 150 грн. - така невелика плата за душевний, пізнавальний вечір. Купити їх можна на сайті або в точках продажів у Львові.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код