Категорії Інформація
Каси Додати подію
20 квітня 2024

Коза - Дереза

Ціна: 100-120 грн

Львівський академічний обласний театр ляльок
м. Львів, пл. Данила Галицького, 1
Вибрати дату

Замовити квитки на "Коза - Дереза"

Тривалість події — 60 хвилин.
20 квіт., субота

Про подію

"Коза-дереза" у Львові!

Запрошуємо до Львівського академічного обласного театру ляльок, де пройде показ лялькової вистави за мотивами народної казки “Коза-дереза” у Львові. Жила-була одна Коза, і все в її житті складалося непогано. Облаштувалася вона у дбайливій родині та з добрим господарем. Тільки характер у нашої героїні був вередливий, примхливий та неуживливий. Одним словом, Коза була справжня "Дереза": постійно хитрила, упиралася і погано поводилася зі своїми господарями. А одного разу так просто взяла і пішла від них з дому.

Дитяча лялькова вистава

Однак жити десь треба, а у нашої Кози – ні кола, ні подвір'я. Підвернулась їй дорогою хатинка Зайчика, яку той необачно залишив відкритою. І ось повертається Зайчик до себе в хатинку, а там уже зайнято. Спробував вигнати гостю своїми силами, та вона  виявилася нахабна і хитра - налякала його погрозами. Зажурився був сіренький, та тільки ми здогадуємося, що Дереза сама боягузлива. Значить, знайдеться на будь-яку зухвалість управа.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на постановку лялькової вистави для дітей “Коза-дереза” у Львові, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Ще більше повчальних вистав в афіші Львова шукайте у стрічці нашого сайту.

На яку казку піти зі своїми дітьми у Львові? На постановку знаменитої казки "Коза-дереза"

  1. Весела та повчальна вистава
  2. Кумедні ляльки та досвідчені артисти
  3. Чудовий настрій усієї родини
  • Автор - Володимир Густі за мотивами української народної казки
  • Режисер - Олександр Куцик
  • Художниця - Оксана Россол
  • Композитор - В'ячеслав Полянський

Діти віком від 2 років повинні мати окремий квиток

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код