Категорії Інформація
Каси Додати подію
13 квітня - 18 травня 2024

Кармен

Ціна: 100-750 грн

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28
Вибрати дату

Замовити квитки на "Кармен"

Тривалість події — 200 хвилин.
13 квіт., субота
18 трав., субота

Про подію

НАЙВІДОМІША МУЗИЧНА ІСТОРІЯ ПРИСТРАСТІ ТА КОХАННЯ

«Кармен» Жоржа Бізе – опера, яка вже понад століття завойовує серця своєю емоційною силою та неперевершеною музикою, а її мелодії на слуху чи не в кожного.

Загадкова циганка Кармен вабить чоловіків своєю красою та незалежністю. Для неї кохання – це вільна пташка, яку не може приручити ніхто! Та сержант Хозе вірить, що йому під силу захопити прихильність темпераментної та волелюбної красуні! Задля цього він уникає зустрічей зі своєю нареченою Мікаелою та зраджує військову присягу.

Втім Кармен не кохає Хозе, її більше цікавить тореадор Ескамільйо. Палаюча пристрасть і ревнощі викликають у Хозе жагу помсти. Молодий сержант готовий піти на все заради її серця та вирішує, що Кармен буде належати тільки йому, і нікому більше…

УЛЮБЛЕНІ МЕЛОДІЇ НА СЦЕНІ ЛЬВІВСЬКОЇ ОПЕРИ

Відверта пристрасть, романтика та хвилююча драма «Кармен» втілились у яскравих мелодіях і ритмах, аріях, ансамблях та хорах, які з перших нот перенесуть вас у колоритну Іспанію, де й відбуваються любовні перипетії.

У виконанні солістів та артистів Львівської опери ви почуєте найвідоміші та найулюбленіші номери з опери, серед яких «Хабанера», «Куплети Тореадора», «Сегідилья» та ін. Іспанську атмосферу також творитиме вражаюча сценографія, характерні образи та костюми героїв.

«Кармен» Жоржа Бізе у постановці Львівської національної опери – це історія, яка після перегляду залишиться з вами назавжди. Обирайте кращі місця вже зараз!

 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код