Категорії Інформація
Каси Додати подію
14 січня 2023

Ілля Найда «Колядуємо Разом»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Центр Довженка
пр-т Червоної Калини, 81

Про подію

Різдвяний концерт Іллі Найди «Колядуємо разом» у Львові

Якщо ви вже втомились від іноземних пісень про Різдво та Новий рік, варто сходити на справжній український концерт молодого співака Іллі Найди «Колядуємо разом» 14 січня. Подія відбудеться у Центрі Довженка, а квитки купити можна просто зараз на цій сторінці.

В нашій афіші ви можете подивитися більше подій, які відбуватимуться найближчим часом у Центрі Довженка та вибрати найкращі заходи для себе чи у подарунок.

Заспіваємо колядки разом

Ілля Найда є одним із засновників гурту «Зоряна ніч», який зокрема співає ліричні та веселі пісні – про життя, про кохання та іноді про розчарування. Музичну творчість музикантів з легкістю можна віднести до весільних пісень, адже не має такого весілля в Україні, де б не звучали їх твори.

Але діяльність Іллі Найди на цьому не закінчується, він активно гастролює Україною, допомагає ЗСУ та дарує своїм шанувальникам яскраві емоції. А ось в зимові свята, він заспіває неперевершені українські колядки, які варто послухати й дорослим, і дітям. Тож цей концерт можна сміливо назвати родинним святом.

Збираємось разом, співаємо разом та насолоджуємося справжнім українським Різдвом.

 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код