Категорії Інформація
Каси Додати подію
Христина Соловій
15 травня 2023

Христина Соловій

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Ніжний та сильний концерт Христини Соловій у Львові

Українська співоча пташка Христина Соловій 15 тавня заспіває у місті Львів свої кращі хіти. В її піснях багато ніжності та сили, любові до українського, а співає вона так, що кожного разу від її голосу по шкірі бігають мурахи.

На концерті, який відбудеться в оперному театрі, співачка презентує гостям музичну програму «Українська лють». Тому перевага під час події буде надаватися синглам, які написані під час війни. Адже в них та сила, яка має підтримати Україну та її народ.

Ви маєте можливість придбати офіційні квитки у театр саме зараз, не виходячи зі своїх домівок, онлайн. Зробити це доволі легко – тисніть на зелену кнопку, вибираєте місця у театрі та сплачуйте, а вже через деякий час квитки будуть відправлені на електронну пошту.

Тур «Українська лють»

Христина Соловій вважає, що її обов’язок зараз допомагати країні розвивати культуру, бо це її фронт. Тут їй вдається зробити чимало – допомагає українцям відволіктися від війни хоч на деякий час, збирає кошти на потреби армії, зробила українську народну пісню популярною тощо.

Та хоч у Львові заплановано безліч сильних концертів, на програму «Українська лють» радимо сходити. Особливо, якщо у вас тремтить серце від пісень «Українська лють», «Я твоя зброя», «Тримай», «Хто як не ти». Тож приходьте, бо на цьому концерті ви почуєте саме їх, а також інші твори співачки. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код