Категорії Інформація
Каси Додати подію
Хіти Бродвею
17 лютого 2019

Хіти Бродвею

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької
м. Львів, вул. Лесі Українки, 1

Про подію

Прем’єра нового шоу від BigShow Orchestra!

Ліхтарі в самому серці Мангеттена перетворюють ніч на день. Тут народжується найкраща музика, танці і вистави, тут народжуються безсмертні легенди. Здійснити музичну мандрівку можна вже 17 лютого! Хіти Бродвею — у театрі ім. Заньковецької! Це магія музики, якісного звуку і світла!

Це новий крутий проект з музикантом світового рівня! Якуб Воцял з Польщі — відомий виконавець мюзиклів «Рапсодія з демоном», «Ісус Христос -суперзірка», які вже декілька років з аншлагами проходять на польській сцені. Це один з найкращих польських виконавців мюзиклу, переможець національного конкурсу вокалістів ім. Кєпури як найкращий соліст мюзиклу, музичний керівник театру «Рампа» (Варшава).

Зірковий склад виконавців Марта Кулай, Наталія Поліщук, Оксана Караїм, Петро Січко у супроводі BigShow Orchestra і гарантують достойне виконання! А також очікуйте секретного гостя!

На вас чекають мелодії з найвідоміших мюзиклів «Jesus Christ Superstar», «Phantom of the Оpera», «Cats», «Color purple», а також світові та українські шлягери. Можна вдягти якусь ретро-штучку для відповідного настрою!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код