Категорії Інформація
Каси Додати подію
Горі
07 грудня 2018

Горі

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Міський палац культури ім. Гната Хоткевича
м. Львів, вул. Кушевича, 1

Про подію

Ансамбль «Горі» у Львові - професійна хореографія з сонячної Грузії

Грузинське мистецтво танців досить сильно контрастує з усіма іншими танцювальними стилями, поширеними в світі. Жоден інший танець не може так успішно поєднувати запальність і експресивність, але при цьому зберігати вивіреність і чіткість кожного елемента. Як би скептично людина не ставився до відвідування виступів подібних колективів, те, що роблять учасники ансамблю Горі, просто захоплює дух. І 7 грудня 2018 року в Міському палаці культури імені Гната Хоткевича можна буде на власні очі в цьому переконатися. Купити квитки на концерт можна зараз на нашому сайті за ціною 150-500 грн.

Трохи цікавих фактів про трупу і концерт

Виступи ансамблю «Горі» - це не тільки про танцювальне мистецтво, а й про атмосферу. Перед виступом у фойє театру відвідувачів будуть пригощати грузинським коньяком «Еріставі», щоб ті ще краще перейнялися атмосферою справжнього застілля і духом сонячної країни.

Раніше балетна група регулярно відвідувала Волинь, а саме місто Вараш. Зараз же гастролі трупи включають в себе міста Івано-Франківськ, Львів. Так поступово артисти зможуть підкорити найкращі сцени різних міст світу.

Трохи цікавих фактів про колектив:

  • 30 артистів професійного рівня (лауреати конкурсів, народні артисти, власники індивідуальних премій);
  • деякі з учасників паралельно є членами відомого національного балету «Сухішвілі»;
  • у виступах переважають яскраві ритми, швидкі рухи, постійна зміна партнерів або постановочних картин, в загальному, кожен танець дуже динамічний;
  • на тлі грає запальна музика з народними мотивами;
  • костюми шиються за всіма стандартами і за стародавніми традиціями батьківщини, так як хлопці поважають свою історію і звичаї.

Крім того, 21 жовтня колектив виступив на Майдані Незалежності з нагоди десятиріччя закінчення війни в Грузії. Особливий контекст додає також те, що місто Горі, з якого родом танцюристи, був повністю знищено в ході військових дій. Це дуже відчувається в деяких постановках і викликає сльози на обличчях глядачів. Щоб насолодитися чудовою хореографією танцюристів із сусідньої країни, встигніть купити квитки або замовити їх на 7 грудня 2018 року із доставкою на нашому сайті львівської афіші або в точках продажів.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код