Категорії Інформація
Каси Додати подію
Ґала-концерт вокального майстер-класу Зоряни Кушплер
22 серпня 2021

Ґала-концерт вокального майстер-класу Зоряни Кушплер

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівський органний зал
м. Львів, вул. Степана Бандери, 8

Про подію

Зоряна Кушплер – всесвітньо відома співачка, солістка Віденської опери, почесна президентка Галицького Музичного Товариства.

У серпні вона ділиться своїми секретами з молодими співаками та дає путівку на музичний Олімп.

У рамках Вокального майстер-класу співачки у Львівському органному залі відбудеться гала-концерт активних учасників. Звичайно, співатиме і сама Зоряна Кушплер.

Виконавці:

Зоряна Кушплер – мецо-сопрано

Учасники Майстер-класу

Програма буде повідомлена додатково

Зоряна Кушплер народилася у Львові у сім’ ї музикантів.

Після закінчення Львівської музичної академії по класу вокалу у свого батька народного артиста України, проф. Ігоря Кушплера продовжила навчання у Гамбурзькій музичній академії у класі проф. Юдіт Бекманн.

Лауреатка декількох міжнародних конкурсів зокрема у 2000 році здобула І Премію на конкурсі Баварського радіо і телебачення (АРД) у м.Мюнхен. Звідти і почалася інтернаціональна кар’єра співачки.

Зоряна Кушплер співає на оперних сценах зокрема Праги, Кьольна, Берна, Мадрида, Парижа, Лондона, Шанхая, Сеула, Токіо, Ґраца.

З 2007 року Зоряна Кушплер є провідною солісткою Віденської національної опери.

Працювала зі всесвітньо відомими дириґентами: Сейжі Озава, Рене Якобс, Крістоф Ешенбах, Сір Невіл Меррінер, Франц Вельсер-Мьост, Зубін Мета та ін.. Її постійними партнерами на сцені є такі видатні співаки як Анна Нетребко, Роландо Вілласон, Агнес Бальца, Томас Хемпсон, Самуел Ремі, Едіта Груберова, Дмитро Хворостовський, Рамон Варгас, Роберто Аланья, Хосе Кура та інші.

Разом із сестрою-близнючкою Оленою Кушплер виступала з сольними концертами у Берліні, Гамбурзі, Мюнхені, Касселі, Дюссельдорфі, Реклінхаузені, Відні та Львові на різноманітних фестивалях Европи.

На фірмі грамзапису “Капріччо”, “Дойче Граммофон” та “Вінерштатсопер лайф” вийшли 4 диски співачки з творами Дмитра Шостаковича, виконані з “Петерсен Квартетом”, два спільних диски з сестрою Оленою Кушплер, пісня Алексанра фон Цемлінського з ансамблем Лінос, опера Шарля Гуно “Фауст” та “Перстень нібелунгів” Р. Ваґнера. Числені записи на радіо та телебаченні Европи, Азії та Америки.

У 2016 році Зоряна Кушплер стала Людиною року в Україні.

Рання купівля квитка зі знижкою!

Придбавши цей тип квитка, ви можете обрати будь-яке місце в залі.

Обирайте на сайті kontramarka.ua квитки у зоні Рання покупка – лише по 100 грн. Кількість обмежена.

Зверніть увагу, що у зв'язку з правилами карантину кількість квитків обмежена та діє масковий режим!

//вікові обмеження: ~7+//

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код