Категорії Інформація
Каси Додати подію
16 березня 2021

Гала концерт. Катерина Кухар та зірки українського балету

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Катерина Кухар та зірки українського балету у Львові!

16 березня 2021 року на сцені Львівського театру опери та балету пройде святковий гала-концерт “Катерина Кухар та зірки українського балету" у Львові. У концерті також візьме участь прем’єр Національної опери України Олександр Стоянов.

На вас чекає унікальний вечір, який буде складатися з фрагментів найкращих балетів у досконалому виконанні артистів Національної опери і неперевершеної пари у головній ролі — Катерини Кухар і Олександра Стоянова!

Святковий гала-концерт

Подаруйте собі неймовірний концерт високого і витонченого  мистецтва від зіркових танцівників українського балету. Адже не секрет, що Катерина Кухар — це сучасна балерина, яка вже увійшла в історію світового балету і підкорила не одну  сцену. Любов, пристрасть, неймовірні партії, почуття та темперамент. Все це — неперевершена пара танцівників на сцені та у житті — Катерина Кухар та Олександр Стоянов!

Щоб потрапити на гала-концерт “Катерина Кухар та зірки українського балету” у Львові, купуйте квитки на нашому сайт і в касах міста. Ціна квитків від 420 до 2000 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Де побачити зірок світового балету у Львові? На концерті Катерини Кухар та Олександра Стоянова!

  1. Досконале виконання танцівників світового рівня
  2. Партії з улюблених балетів
  3. Романтичний настрій та атмосфера
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код