Категорії Інформація
Каси Додати подію
06 травня 2023

Франк. Гершвін

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівський органний зал
м. Львів, вул. Степана Бандери, 8

Про подію

Романтика і джаз – симфонічний концерт, що захоплює і надихає! Франк і Гершвін – це феєрія звуку у Львівському органному залі!

Луганський симфонічний оркестр під керівництвом дириґента Олега Чаплинського виконає віртуозну програму з творів Сезара Франка та Джорджа Гершвіна. Готуємося до нетривіального поєднання, яке прийдеться до душі і фанатам романтики і поціновувачам джазу.

Симфонія ре мінор Франка, що є шедевром пізнього романтизму, захоплює багатством барв оркестру та розмаїттям тем. У третій частині Франк ніби зазирнув на кілька років вперед, передбачив джаз, що захопить планету своєю лихоманкю на початку ХХ століття.

Відома на весь світ Рапсодія у блюзових тонах Джорджа Гершвіна поєднала у собі елементи джазу та класичної музики та створила свого часу революцію на класичній сцені. Неоднорідна за формою рапсодія завдяки винятковій оригінальності мелодики і ритму, яскравому національному колориту отримала міжнародне визнання і досі є найпопулярнішим симфонічним твором американського композитора.

Почуйте віртуозний твір у виконанні піаніста Романа Шутка та Луганського симфонічного оркестру.

Виконавці:

Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії

Олег Чаплинський – дириґент

Роман Шутко – фортепіано

Програма:

Сезар Франк – Симфонія ре мінор

Джордж Гершвін – Рапсодія в стилі блюз (соліст Роман Шутко)

Тривалість: близько години

Просимо мати з собою документ, що посвідчує особу.

У разі оголошення повітряної тривоги під час концерту його буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце.

 

//вікові обмеження: ~7+//

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код